art-space

Cartoons: films/spellen

Op het gebied van cartoons heb je veel mogelijkheden en kun je natuurlijk veel bekijken. Als je op de televisiezender Nickelodeon kijkt zie je veel verschillende Cartoons. Zo kun je hier kijken naar de Donald Duck, maar ook naar series zoals Spongebob. Voor kinderen kan het heel vermakelijk zijn om hier naar te kijken, het zorgt ook voor de ontspanning voor kinderen. Daarnaast heb je ook veel andere dingen die je kunt bekijken en zijn er bijvoorbeeld veel films op de televisie over cartoons. Zo heeft Spongebob ook speciale films waar je naar kunt kijken, maar ook andere films. Deze films zijn vaak een stuk leuker dan de cartoon serie en vaak duurt de film ook een stuk langer. De afleveringen van een cartoon duren vaak maximaal een half uur en een film kan soms 2 uur lang duren. Op deze manier is er meer kijkplezier en kun je ze zelfs in de bioscoop bekijken. Jaarlijks komen er veel meer films uit over cartoons en kun je deze allemaal bekijken. Zo heb je verschillende films van Spongebob, maar ook van de Donald Duck en zelfs veel films van Pokémon.

Pokémon Go

Naast films van cartoons heb je ook veel spellen die je kunt bespelen van cartoons. Pokémon heeft als voorbeeld veel spellen die je kunt spelen op veel verschillende apparaten. Zo kon je dit vroeger doen op de gameboy, maar kun je dit tegenwoordig ook op je telefoon doen. Dit spel noem je Pokémon Go en dit spel kan heel uitdagend, maar ook juist heel leuk zijn. Zo moet je echt op pad gaan in de buitenlucht en kun je via je telefoon kijken waar je naartoe moet gaan. Zo kun je naar een park toe moeten om een bepaalde Pokemon te vangen of moet je juist naar het centraal station gaan. Op deze manier kun je bewegen en tegelijkertijd ook het spel spelen wat je wilt spelen.

Andere spellen

Op de playstation kun je ook verschillende spellen spelen die te maken hebben met een cartoon. Kijk bijvoorbeeld naar spellen die te maken hebben met Spongebob of zelfs spellen die te maken hebben met South Park. Zo kun je op de playstation bijvoorbeeld South Park: The Stick of Truth spelen en kan dit heel uitdagend zijn. Daarnaast kun je met nieuwe uitgave van games deze ook bespelen op de computer en ben je niet afhankelijk van alleen een spelcomputer.

MEER TE WETEN KOMEN

Spongebob

Pokémon

Dragon Ball Z