art-space

Dragon Ball Z

Er zijn veel verschillende series waar je als kind, maar ook als ouder naar kunt kijken. Een van de bekendste series ooit gemaakt is de serie Dragon Ball Z. Dit is een bekende Japanse serie die je overal terug kunt zien. Zo kun je Dragon Ball Z overal in terugzien en bestaat het al sinds de jaren 70. Het is hierbij ook een van de oudste cartoons die je nog steeds kunt zien op de televisie. Zo zijn er meer dan 700 aflevering die je kunt bekijken over de serie en is dit natuurlijk heel leuk voor jong en natuurlijk ook oud. De serie heeft ook al meerdere prijzen gewonnen en de reviews liegen er niet om. Het is een hele goede cartoon die door veel mensen wordt bekeken. Het verhaal van Dragon Ball Z is ook heel interessant en kun je kijken naar de verschillende personages, maar ook naar de avonturen die mensen meemaken. Het gaat vooral veel om superkrachten en bijna ieder personage in de serie heeft deze superkrachten ook. Uiteindelijk draait het allemaal om de dragon ballen die mensen moeten verzamelen. Deze ballen geven de kracht om een speciale draak op te roepen en deze draak kan jou weer helpen met verschillende dingen.

Goku

De hoofdpersonage van de serie Dragon Ball Z is Goku. Je volgt Goku klein in de cartoon en je ziet hem groeien tot een volwassen man. Dit personage is bekend in de hele wereld en je kan van Goku ook veel vinden op het internet. Daarnaast zie je met carnaval veel mensen lopen met een Goku kostuum en is het een bekende naam in de cartoon wereld. Goku heeft zwart haar en het ziet eruit als verschillende stekels, als Goku zijn krachten hoger maakt, krijgt hij in sommige gevallen zelfs lang en geel haar. Op het moment dat Goku geel haar heeft, is die ook een stuk sterker en kan hij iedereen aan.

jeet-dhanoa-z3dCfQkJdMI-unsplash
Vertaling

De cartoon serie Dragon Ball Z komt voornamelijk uit Japan en is ook Japans ingesproken. Veel volwassenen bekijken de serie ook graag in het Japans en lezen de tekst eronder. Echter zijn er ook veel vertaalde cartoon series van Dragon Ball Z die je kunt bekijken en is dit bijna gemaakt in iedere taal. Vooral voor kleine kinderen is dit handiger, zodat ze niet veel tekst hoeven te lezen.

MEER TE WETEN KOMEN

Spongebob

Pokémon