art-space

Cartoon: Spongebob

Op televisie zijn er veel programma’s waar je naar kunt kijken. Zo is er voor jong en oud veel waar je naar kunt kijken en kan dit je goed vermaken. Ook voor kinderen is er veel en zijn vooral de cartoons van belang. Kinderen kijken hier namelijk graag naar en op de televisie kun je verschillende zenders vinden die deze ook uitzenden. De kinderzender Nickelodeon is een van deze zenders en hier worden veel cartoons op uitgezonden. De cartoon Spongebob is ook gelijk een van de bekendste en wordt over de wereld veel bekeken. Deze cartoon is bekend en je kunt hier veel over terug vinden in bijvoorbeeld merchandise en verschillende films en spellen. Spongebob is een leuke cartoon en speelt vooral onder water af, zo zitten er meerdere personages in die behoorlijk beroemd zijn. De serie kun je bekijken in verschillende talen, maar voor kinderen is het natuurlijk leuk om in het Nederlandse deze serie te bekijken. De cartoon Spongebob is oorspronkelijk in de Engelse taal, maar wordt vertaald voor veel verschillende landen.

Personages

In Spongebob heb je veel verschillende personages en de meeste mensen kennen die wel. De hoofdpersonage is Spongebob Squarepants en deze personage is helemaal geel. Het is in principe een spons met veel gaten erin, daarnaast draagt hij een overhemd met een broekje en een stropdas. Dit personage is heel grappig en maakt vaak domme opmerkingen die nergens op slaan. Daarnaast heb je de personage Patrick en is dit de beste vriend van Spongebob Squarepants. Patrick is een zeester in de kleur roze en maakt ook vaak domme opmerkingen. De buurman van Spongebob heet Octo en dit is in principe een octopus met een hele grote neus. Deze buurman klaagt altijd over Spongebob en zijn beste vriend en samen hebben ze vaak problemen met elkaar.

hossein-beygi-HuCcrJ4iMsk-unsplash
Avonturen

In de cartoon zijn er verschillende avonturen en iedere aflevering maakt Spongebob wat anders mee. Vaak is dit natuurlijk met zijn beste vriend Patrick en gebeuren in de afleveringen de raarste dingen. Zo kan het zijn dat Octo weer de hele tijd loopt te klagen of dat het niet goed gaat op het werk van Spongebob. Ook kan het zijn dat iemand ziek is geworden en dat Spongebob niet helemaal weet wat hij moet doen. Zo krijgt hij hulp van onder andere zijn domme vriend Patrick of krijgt hij hulp van de Eekhoorn Sandy. Al deze dingen spelen onder water af in het bekende Bikini Broek.

MEER TE WETEN KOMEN

Pokémon

Dragon Ball Z